Need for Speed World'ün Betası Başlıyor

16.03.2010 18:32 Samet Konuksal

 
 
 

     EA, MMO özellikleri taşıyan yeni yarış oyunu Need for Speed World'ün ilk kapalı betasının bugün başladığını duyurdu. Önümüzdeki birkaç ay içinde NFS World beta kayıtları devam edecek. NFS World'ü test etme şansını yakalayacak olan kullanıcılar oyunun geliştirme ekibine katkıda bulunarak oyundaki hataları bildirecekler ve tabiki oyunu ilk oynayan kullanıcılardan birisi olacaklar.
 
      NFS World Kıdemli Yapımcısı John Doyle, yeni oyunları hakkında; "Dünyanın dört bir yanındaki hız tutkunları için tamamen yeni bir eğlence deneyimi. Need for Speed'in klasik, adrenalin dolu yarışlarına yeni güçlendirme sistemi ve ek olarak derin bir rol yapma tarzı ekledik." dedi.
     
      Need For Speed World, serinin önceki oyunlarından Most Wanted ve Carbon'da bulunan şehirleri de içinde barındırıyor. Ayrıca NFS World, 12 kişilik yarışları ve 250 km²'lik yarış alanlarına da sahip.
 
 
     Need For Speed World, bu yaz PC için piyasaya çıkacak. Beta testi hakkında daha fazla bilgi için http://world.needforspeed.com'u ziyaret edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed World Platformlar: PC Geliştirici: EA Black Box Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler