Need for Speed Yeni Mankenler Arıyor

EA'in arabalar ve kadınlar konsepti
04.07.2011 15:35 Gökhan Yılmaz

 
     Hatırlarsanız Need for Speed: Hot Pursuit ve serinin bazı önceki oyunlarının tanıtım videolarında bayanlar da bulunuyordu. Electronic Arts bu durumdan hoşlanmış olacak ki ilerisi için daha çok önem vermeye başladı. Need for Speed'in yeni yüzü olacak bir bayan aranıyor.
 
     Need for Speed'in web sitesi üzerinden yürütülen yarışma ile ünlü seriyi temsil edecek yeni yüzler seçilecek. Katılım gerçekleştiren bayanlardan en iyi 20'si kullanıcılar tarafından oylanacak ve son iki kişi finale kalarak 1500€'luk ödülün sahibi olacak. Birinci seçilen bayan ise 10.000€'luk büyük ödülü kazanarak serinin çeşitli projelerinde yer almak için kontrat imzalayacak.
 
     Henüz yeni başladığı için şimdilik fazla katılım olmamış fakat önümüzdeki günlerde dolmaya başlayacaktır. Yeni Need for Speed kızını seçmek için oyunun resmi sitesine girebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: The Run Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Black Box Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 5 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 6 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler