Need for Speed'in Beta Davetiyeleri Gönderilmeye Başladı!

02.10.2015 14:03 Samet Konuksal


    Yayınlanan videolarıyla beraber serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başaran Need for Speed'in kapalı beta süreci için kayıtlar geçtiğimiz ayın başında başlatılmıştı. Electronic Arts oyunun beta süreci için davetiyeleri göndermeye başladı.
 
    Gelen haberlere göre başvuru yapan bazı oyuncuların mail adreslerine betaya seçildikleriyle ilgili mailler gönderildi. Oyunun PC sürümünün ertelenmesinden dolayı beta süreci sadece PS4 ile Xbox One için yapılıyor. Need for Speed'in beta sürümünün boyutunun 19 GB olduğu belirtiliyor.
 
    Bu arada betaya seçilen oyuncular EA'in anlaşma kabul ettirdiğini yazmışlar. Yani betaya katılamayan, en azından Twitch'te ya da YouTube'da izlemeyi düşünenlerin biraz daha beklemesi gerekmekte. Zira beta içerikleri için bir yayın yasağı mevcut.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler