Nemesis, RE: ORC'de Kontrol Edilebilir Olacak

29.02.2012 01:24 Levent Polater

 
    Capcom, kısa ama manası çok derin bir video yayınladı. Bu videoda Resident Evil 3'ü oynayanlar için çok etkileyici bir mesaj veriliyor. 
 
     Videoda oyun alanında bulunan kontrol ünitesini bulan ekibin Nemesis programını düşmanlarına karşı kullanabileceği söyleniyor. Yani, Resident Evil 3'te peşimize düştüğünde korkudan dizlerimizin titrediği Nemesis'i Operation Raccoon City'de herkes kontrol edebilecek gibi görünüyor. Aksiyon dozajının yükseldiğinden şikayet eden veteran Resident Evil hayranlarının bu özelliğe vereceği tepkileri merak ediyorum açıkcası.

    Resident Evil: Operation Raccoon City, 23 Mart'ta PS3 ve Xbox 360 için, 18 Mayıs'ta ise PC için çıkacak. İşte yeni Nemesis videonuz: 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler