NetEase Games, Jackalope Games Adlı ilk ABD Stüdyosunu Kurdu

05.05.2022 21:42 Mehmet Tandoğan

 
 
NetEase Games, Austin/Teksas merkezli Jackalope Games ile yeni bir stüdyonun kurulduğunu duyurdu. Jackalope stüdyosu, merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan ilk NetEase ekibi. NetEase Games'in birinci taraf stüdyosu olarak yeni ve heyecan verici PC ve konsol oyunları geliştirecek.
 
Jackalope Games, önceki çalışmaları arasında City of Heroes, Neverwinter, Star Trek Online ve DC Universe Online bulunan Jack Emmert tarafından yönetiliyor. 
 
Emmert bir basın açıklamasında şunları söyledi: "NetEase Games, benim ve ekibimin gelişmesi için mümkün olan en iyi yer. Dünya çapındaki oyuncular için ilgi çekici çevrimiçi evrenler oluşturmak adına aynı tutkuyu paylaşıyoruz. NetEase Games, harika bir stüdyo ve harika oyunlar oluşturmak için gereken desteği ve kaynakları sağlıyor.” 
 
Jackalope Games birinci taraf bir NetEase Games stüdyosu olsa da bağımsız olarak çalışmaya devam edecek. Oyun geliştirme ve yayınlama konusunda özerkliğin koruyacak. İlk projesi tamamen NetEase Games tarafından finanse edilecek. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler