Netflix Castlevania Serisi için Yeni Bir Poster Yayınlandı

30.05.2017 09:52 Gazali Çetinkaya

 
   Netflix'in Castlevania animasyon serisi için yeni bir poster yayınlandı. Postere baktığımızda ise 1986'da NES için çıkış yapan orijinal Castlevania oyununun kapak tasarımından esinlenildiğini görüyoruz. 
 
   Daha öncesinde Netflix tarafından detaylandırıldığı üzere video oyunundan uyarlanan karanlık orta çağ fantezisi animasyon serisinde "Gözden düşmüş Belmont klanının hayatta kalan son üyesi, Doğu Avrupa'yı Vlad Dracula Tepe'nin elinde yok olmaktan kurtarmaya çalışacak."
 
   Netflix'in Castlevania animasyon serisi 7 Temmuz'da çıkış yapacak.

   Serinin ilk sezonu dört bölümden oluşacak ve her bir bölüm 30 dakika uzunluğunda olacak. Seri için ikinci sezon da planlanıyor ve 2018'de çıkış yapacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercury Steam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 24 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler