Netflix Wii'de Büyük Başarı Elde Etti

04.05.2010 12:37 Alkan Adakaner


 
    Netflix servisinin Nintendo Wii'ye geleceğinin açıklanması sonrasında konsolun HD (yüksek çözünürlük) desteğinin olmaması nedeniyle bu servisin ilgi görmeyeceği düşünülüyordu, fakat bu düşüncenin yanlış olduğu ortaya çıktı.
 
    Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime'in açıklamasına göre 1 ay önce kullanıma sunulan Netflix Wii neredeyse 1 milyon kullanıcıya ulaştı. Xbox 360'ta ise bu rakamlara 3 aylık bir sürede ulaşılabilmişti.

    Yüksek çözünürlüklü filmler ve oyunlar oynamak güzel, ama gerek oyun gerekse de film sektöründe bu özelliliğin vazgeçilmez olmadığı bu sonuçla da kanıtlandı.

     Netflix, 14 milyon üyesinin olduğu Amerika'da konsollar yoluyla üye sayısını daha da arttırıyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler