Netflix'in Cuphead Animasyonundan İlk Bakış Videosu Paylaşıldı

27.06.2020 12:26 Özgür Eroğlu

 
2017 yılının hem görselliği ile hem de oynanış kalitesiyle dikkat çeken ve yılın en iyi oyunlarından biri olan Cuphead'in animasyon dizisi bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Duyurulduğundan bu yana pek fazla haber paylaşılmamıştı, ancak sonunda bir video paylaşıldı.
 
Fragman tarzında bir video olmasa da bu kısa videoda animasyonun çizimlerine dair bazı küçük detaylar görüyoruz. En önemlisi de seslendirmenlerden bazılarını görebiliyoruz. 
 
Seslendirmenler şu şekilde: Frank Todaro (Mugman), Tru Valentino (Cuphead), Joe Hanna (Elder Kettle) ve Luke Millington-Drake (The Devil).
 
1930'lu yılların çizgi filmlerinden esinlenerek yapılan oyun şu anda Xbox One, PC ve Switch üzerinde erişilebilir durumda. Netflix üzerinde yayınlanacak olan animasyonun ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cuphead Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Studio MDHR Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler