Netflix'in Yeni Animasyon Filmi Over The Moon'dan Fragman Paylaşıldı

23.09.2020 10:48 Özgür Eroğlu

 
Netflix'in yeni animasyon filmi Over the Moon ya da Türkçesi ile Bir Ay Masalı'ndan yeni bir fragman paylaşıldı ve yayın tarihi açıklandı.
 
Oscar ödüllü yönetmen ve animasyon sanatçısı Glen Keane tarafından yönetilen filmin yapımcılığını Gennie Rim ve Peilin Chou üstleniyor. Gennie Rim daha önce Tarzan, Güzel ve Çirkin ve Pocahontas gibi yapımların animasyonları üzerinde çalışmıştı.
 
Filmin seslendirme kadrosunda Cathy Ang, Phillipa Soo, Robert G. Chiu, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Margaret Cho, Kimiko Glenn, Artt Butler, Irene Tsu, Clem Cheung, Conrad Ricamora ve Sandra Oh gibi isimler bulunuyor.
 
Tanıtım yazısı ise şöyle: İnanılmaz kararlı, bilim için yanıp tutuşan zeki bir kız, efsanevi Ay Tanrıçası'nın varlığını herkese kanıtlamak amacıyla Ay'a gitmek için bir roket yapar. Sonuçta beklenmedik bir maceraya atılır ve fantastik yaratıklarla dolu büyülü bir dünya keşfeder.
 
Over the Moon, 23 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak. 
 
Orijinal Fragman
 
 
Türkçe Dublajlı Fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler