New Nintendo 3DS Üretimi Avrupa'da Sona Erdi

14.07.2017 17:39 Gazali Çetinkaya

 
   New Nintendo 3DS'in üretimi durduruldu.
 
   Bu hafta içerisinde cihazın Japonya'da üretiminin sona erdiği açıklanmıştı.

   Bugün Nintendo, Avrupa bölgesinde de New Nintendo 3DS üretiminin sona erdiğini doğruladı.
 
   Böylelikle New Nintendo 3DS konsolunun üretimi dünya çapındaki önemli bölgelerde sona ermiş oldu. New Nintendo 3DS tek başına Kuzey Amerika'da gerçek anlamda hiç satışa sunulmadı, sadece Super Mario 3D Land ve Pokemon gibi bazı özel sürümleri bulunuyordu.
 
   New Nintendo 3DS değiştirilebilir ön ve arka kapakları ile biliniyordu ancak satış anlamında büyük ekrana sahip XL (LL) modelden epey bir geride kaldı.
 
   3DS donanımı ailesinden New Nintendo 3DS XL'in üretimi halen devam etmekte. Ayrıca 2DS'in yeni modeli New 2DS XL de 28 Temmuz tarihinden bu yana Kuzey Amerika, Avrupa ve Japonya'da (13 Temmuz) satışta.
 
   Nintendo, 3DS desteğini devam ettiriyor. Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon, Hey! Pikmin, Metroid: Samus Returns ve Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions bu yıl içerisinde çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler