New Super Mario Bros. 2, eShop'ta Daha Pahalı

13.08.2012 14:38 Levent Polater

 
    Nintendo'nun 3DS eShop'undan da sattırmak için özen gösterdiği New Super Mario Bros. 2'nin dijital sürümü için gösterilen fiyatı oyunseverleri memnun etmeyebilir.
 
    Alınan bilgilere göre 3DS eShop'ta 39.99 Sterlin'e satılacak olan yapım, 29.99 Sterlin'e satılacak olan kutulu sürümünden 10 Sterlin daha pahalı. 50 eShop coin'i için ve yürüyerek yorulmamak pahasına 10 Sterlin daha fazla vermek buna değer mi? Son karar sizin.
 
    Bu arada 3DS'inizi uzunca bir süre elinizden düşürmemenizi sağlayacak yeni Mario deneyimi için çıkış videosu da yayınlandı. Aşağıdan göz atabilirsiniz:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. 2 Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler