New Tales from the Borderlands için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

03.09.2022 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, New Tales from the Borderlands için resmi "Karakter" fragmanını ve 18 dakikalık oynanış videosunu yayınladı.
 
New Tales from the Borderlands'te seçimleriniz hikayenizin nasıl biteceğini belirleyecek. Anu'nun silahlardan fazlasını pazarlayan evren vizyonu, Octavio'nun şöhret ve servet hayalleri ve Fran'in soğuk intikam planı da dahil, hepsinin başarısı ya da başarısızlığı size bağlı. Bu oyunda oyuncular fedakar bilim adamı Anu, onun hırslı, "şehirli" kardeşi Octavio ve donmuş yoğurt satıcısı acımasız Fran'in kaderlerini belirleyecek.
 
New Tales from the Borderlands, 21 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales From the Borderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Gearbox Software Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler