New Tales from the Borderlands'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

18.08.2022 14:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon'daki yeni listelemelere göre yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, New Tales from the Borderlands'i 21 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürecek. Ön sipariş bonusları arasında Anu, Octavio ve Fran karakterleri için kozmetik ürünlerin yanı sıra 10.000 oyun içi para birimi ve Adventure Capital Pack yer alıyor.
 
Bu hikaye odaklı macerada acımasız şirket yöneticilerine karşı duracaksınız. Sürekli olarak savaşın harap ettiği Promethea metropolünde ve hayatlarının en kötü gününde Anu, Octavio ve Fran'i kontrol edeceksiniz. Bu üç sevimli karaktere dünyayı değiştirme mücadelesinde ortak olacaksınız.
 
Artık ileride neler olacağı size bağlı. Bu sinematik yolculukta kötü kalpli kapitalistle yüzleşin. Zirveye giden bu mücadele uyumsuzlar, suikastçı robotlar ve konuşan silahlarla dolu rengarenk bir kadroyla tanışın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales From the Borderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Gearbox Software Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler