Ninja Gaiden 3 Duyuruldu

15.09.2010 17:12 Alkan Adakaner

 
     Dead or Alive ve Metroid Other M'in yanı sıra Ninja Gaiden ile gönlümüze taht kuran Team Ninja, Ninja Gaiden 3 ile Ryu Hayabusa'nın macerasını devam ettiriyor.
 
    Tokyo Game Show çerçevesinde kapalı bir gösterimi yapılan oyundan sızan ilk görüntüde yine Ryu Hayabusa'yı görüyoruz. Üzgün bir hali olan Ryu'nun onca çılgın savaştan sonra böyle görünmesi aslında gayet normal.
 
     Şu an için hangi platforma ve hangi tarihte çıkacağı açıklanmayan oyun, ilk 2 Ninja Gaiden oyunu gibi önce Xbox 360'a bir  süre sonra da Playstation 3'e çıkabilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 18 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler