Ninja Gaiden 3: Razor's Edge PS3 ve Xbox 360'ta

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge kesinlikle orijinal sürümden daha iyiydi
05.02.2013 16:36 Alkan Adakaner


     Ninja Gaiden 3'ün gelişmiş bir sürümü olan ve ilk olarak Nintendo Wii U'da boy gösteren Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge'in Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacağı Japon perakendecilerin listelerinde ortaya çıktı. Oyun Japonya'da 4 Nisan'da çıkıyor.
 
     Geçen yıl Nintendo Wii U için çıkan bu sürüm yeni dövüş teknikleri, silahlar, Ayane, Momiji, and Kasumi gibi oynanabilir karakterlerin yanı sıra yepyeni oynanabilirlik öğeleri içeriyordu. Bu içerikler PS3 ve Xbox 360 için de gelecek.

     Henüz Team Ninja'nın bu içerikleri Batı'da bir güncellemeyle mi, yoksa disk olarak mı satacağını bilmiyoruz, fakat oyunun gelişmiş bir sürümünün bulunacak olması sevindirici.
       

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler