Ninja Gaiden 3: Razor's Edge'ten Ayrıntılar

Aynısının çok daha fazlası için hazır olun
07.02.2013 10:52 Alkan Adakaner


     Ninja Gaiden 3: Razor's Edge ilk olarak geçen yıl Nintendo Wii U için piyasaya çıkmıştı. Şimdi bu sürümün Xbox 360 ve Playstation 3 için de çıkacağı açıklandı. Üstelik bu sürümde Wii U sürümünden bile daha fazla içerik bizi bekleyecek.
 
     Team Ninja'nın açıklamasına göre oyunun Xbox 360 ve Playstation 3 sürümünde Jinran-Maru & Blade of the Archfiend çift kılıçları, Lunar Staff, Kusari-gama, Inferno, Wind Blades ve Piercing Void adlı 6 fazladan yakın dövüş silahı bulunacak.
 
     Ayrıca Ninja Trials görevlerinin sayısı 3 kat arttırılarak 100 civarında görev oyuna eklenmiş. Bunların yanı sıra oyunda yepyeni kıyafetlerin de bulunacağı belirtiliyor. Aşağıdaki yeni ekran görüntülerinde bu kıyafetleri bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 16 Dk önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 1 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler