Ninja Gaiden 3 Wii U'nun Çıkış Oyunu Olacak

Aksiyon kavramı Ninja Gaiden 3'te farklı bir hal alacak
11.11.2011 08:38 Alkan Adakaner

     Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils Aime'in 3DS'in çıkışı sırasında yeterli sayıda oyun piyasaya çıkaramadıklarını ve bu hataya bir daha düşmeyecekleri yönündeki açıklamalarından sonra Wii U'nun güçlü çıkış oyunlarına sahip olmasını bekliyorduk. Nitekim öyle olacağıu konusunda şüphemiz de pek yok.
 
      Batman: Arkham City, Metro: Last Light, Darksiders 2 gibi yapımların çıkış oyunu olarak açıklandığı Wii U'da Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge de konsolla birlikte piyasaya sürülecek. Razor's Edge'in Wii U sürümüne özel bir ad olduğunu da belirtelim.
 
     Wii U'nun tablet kontrolcüsünün dokunmatik ekranından da yararlanacak olan oyunun bu konsola ne gibi farklılıklarla çıkacağı ise şu an için bilinmiyor. Yine de içeriksel olarak daha geniş bir oyun olmasını bekliyoruz.
 
    Bu arada Ninja Gaiden 3'ün Playstation 3 ve Xbox 360 sürümlerinin Şubat ayında piyasada olacağı da belirtildi. Bu konsolların sahipleri oyunu daha önce oynama şansına sahip olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler