Ninja Gaiden 3'de Kasaplık Yapamayacağız !

En azından kan efektleri pembe değil.
22.08.2011 11:14 Talha Aynacı

 
     Yayınlanan ilk teaser trailer'ı ve ardında gelen E3 2011 oynanış videolarına baktığımızda Ninja Gaiden 3'ün şiddet konusuda geri adım attığı görülmüyor, değil mi ?
 
     Ancak IGN tarafından yayınlanan bir habere göre oyunun tescillenmesi esnasında organ/uzuv parçalama ve kafa kesme gibi özelliklerin, serinin 3. oyunundan çıkarıldı. Durumu onaylayan yapımcı Team Ninja ise bu hareketi şöyle açıklıyor: " İnsanların artık bunu görmek istediklerini sanmıyoruz. Zaten yeterince gördüler." Kim bilir belki de son zamanlarda dünyada yaşanan pek çok şiddet olayının oyunlara dayandırılması bu "geri adım"a ön ayak olmuştur.
 
     Team Ninja'nın bel kemiği Tomunobu Itagaki'nin ayrılışının ardından ekibin ellerinden çıkacak olan ilk Ninja Gaiden oyunu olacak üçüncü oyun, 2012'de çıkış yapacak. Eh, bu haberden sonra oyundan zevk alamayacağınızı düşünüyorsanız, aşağıdaki videoya bir göz atın derim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler