Ninja Gaiden 3'e IGN'den Şok Puan

19.03.2012 10:53 Talha Aynacı


   Tomonobu Itagaki'nin ayrılışı sonrasında ana senaryoyu devam ettiren Team Ninja'nın yeni Ryu Hayabusa'nın macerası ilk çıkış notlarından birisini resmi Xbox dergisinden almış ve Ninja Gaiden III 8/10 puana layık görülmüştü.
 
   Oyun incelemerinde saygın bir yere sahip olan IGN'in eleğinden geçen Ninja Gaiden 3, 3/10 alarak serinin hayranlarını şaşkına çevirdi. Son dönemde verdiği düşük puanlarla dikkat çeken site (Silent Hill: Downpour ve I am Alive) Ninja Gaiden 3'ü, verdiği puan göz önüne alındığında haliyle yerden yere vurdu.
 
    Aksiyonu mahveden kamera açıları, Ryu Hayabusa modellemesi dışında düşük kalan görsellik, sadece tek bir silahın kullanıma sunulması; karakterde geliştirme ve yeni silahlar açma gibi özelliklerin yer almaması yanı sıra multiplayer modunun anlamsız olduğuna değinen editör, dönüp oynamak için ortada herhangi bir sebebin olmadığını belirtmiş. Özellikle oynanış, büyük eleştiri almış. Basitleştirilmiş, kendini tekrar eden ve tutkun bir oynanışa sahip olan oyunda ne serinin hayranları ne de yeni başlayacak olanlar için ilgi çekici hiçbir şey yer almıyormuş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler