Ninja Gaiden 3'te Dead or Alive 5 Demosu Olacak

Ayane ve Hitomi yeni oyundak önemli karakterlerden olacaklar
15.12.2011 07:09 Alkan Adakaner

      Ninja Gaiden ve Dead or Alive serisinin geliştiricisi Team Ninja'dan yapılan açıklamaya göre Ninja Gaiden 3'te gelecek yılın sonunda piyasaya çıkması beklenen Dead or Alive 5'in demosu yer alacak.
 
       Oyunun piyasaya sürülen ilk kopyalarında demoyu indirmek için bir kod bulunacakmış. Playstation 3 sahipleri demoda Hayate ve Ayane'ye sahip olacakken Xbox 360 sahipleri ise Ryu Hayabusa ve Hitomi'yi yönetebilecekler.
 
      Eğer herhangi bir platformda Ninja Gaiden 3'ün Collector's Edition sürümünü alırsanız bu 4 karakterin de yer aldığı demoyu oynama şansı yakalayacaksınız. Bu arada demonun Alpha sürümüne ait olacağını da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler