Ninja Gaiden 3'te "Hero Mode" Bulunacak

Ninja Gaiden 3'ü normal modda oynarsanız oldukça zorlanacaksınız
20.09.2011 21:05 Alkan Adakaner


     Ninja Gaiden serisinin ne kadar zor olduğunu oyunu oynayanlar çok iyi bilirler. Çoğu kişi bu yüzden hikayenin başında joy pad'leri bir kenara atmıştır. Yine de oyunun en çekici yönlerinden birisi de zor olmasıydı, fakat Team Ninja bu defa Ninja Gaiden 3'ü herkesin oynayabilmesini istiyor.
 
     Ninja Gaiden 3'ün yönetmeni Fumihiko Yasuda'nın açıklamasına göre oyunda "Hero Mode" bulunacak. Bu modda düşmanın hamlelerinden otomatik kaçma ve sıradan vuruşları engelleme gibi özellikler olacak.
 
     Oyuncu kitlesini genişletmek ve herkesin senaryonun tamamını görmesini isteyen Team Ninja doğru bir karar almış gibi görünüyor. Eğer serinin zorluğunu seviyorsanız diğer zorluk modlarını seçme imkanınız da bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler