"Ninja Gaiden 3'te Kan Dökmek Zorundasınız"

Ryu Hayabusa acımasız bir kahraman olacak
20.09.2011 10:28 Alkan Adakaner


    Ninja Gaiden 3'te bildiğiniz gibi ana karakterimiz Ryu Hayabusa eskisine göre çok daha karanlık bir kişiliğe bürünüyor. İzlediğimiz videolara bakacak olursak ortalığı kan gölüne çevirdiğini ve bu kanlarla beslendiğini görmemiz mümkün.
 
   Geliştirici Team Ninja da oyuncular kan dökmesinin zorunlu olduğunu ve Ryu Hayabusa'nın karanlık bir karakter olmasının buna bağlı olduğunu vurguluyor. Team Ninja'nın başkanı Yosuke Hayashi'nin açıklaması şu şekilde:
 
     "Ryu Hayabusa karanlık bir kahramandır. Eğer insanlar kolay veya temiz yoldan oyunu oynamak istiyorlarsa (yani insanları öldürmeden) bu senaryonun ruhuna ve Ryu Hayabusa'nın doğasına aykırı. Karanlık bir kahraman olmak, iyi şeyleri gerçekleştirmek için kötülük yapmayı gerektirir."
 
     Ayrıca oyunda insanları kılıcınız ile kestiğinizde kanların fışkıracağını ve onların çığlıklarını duyacağınızı da söyleyen Hayashi, zaten bu öldürme duygusunun sanki gerçekten de birilerini kesiyormuş hissini vermesini istemiş.
 
    Oyunlarda şiddete karşı olduğumuzu söyleyemeyiz, bunların bize gerçek hayatta da birilerini kesme isteği vereceği gibi yorumlara da katılmıyoruz, ama Team Ninja'nın bu kesme-doğrama işini fazla abartmamasını diliyoruz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler