Ninja Gaiden 3'teki Dövüş Tekniklerimiz

Ninja Gaiden 3 kan dökmek isteyenler için birebir olacak
23.10.2011 12:31 Alkan Adakaner

 
     Ninja Gaiden serisi belki de oyun dünyasının en kanlı "dövüş oyunu" olma özelliğini taşıyor. Hatırlarsanız Ninja Gaiden 2'de rakiplerimizin kol ve bacaklarını koparabiliyorduk. Team Ninja tam anlamıyla çılgınca bir sistem yaratmıştı.
 
      Ninja Gaiden 3'te de kan dökme konusunda çılgınca tekniklerimiz olacak. Bunların bazıları ile ilgili açıklamalar gelmeye başladı. "Steel on Bone", "Ultimate Techniques" ve Ninpo ile ilgili açıklamalar serinin hayranlarının hoşuna gidecektir.
 
Steel on Bone
Bu saldırılar Ryu kılıcını düşmanın kemiklerine veya kaslarına soktuğunda yapılacak. Düşmanınız kılıcınızın ucunda kaderini beklerken çeşitli tuşlara basarak ona son hamleyi yapma şansınız olacak veya onu yaralı halde kıvranırken ortada bırakacaksınız.
 
Ultimate Techniques
Ryu Hayabusa birkaç düşman öldürdükten sonra kolunun kırmıza döndüğünü fark etmişsinizdir. Kolunuzda biriken enerjiyle bir "Ultimate Technique" kullanabilirsiniz. Böylece aynı anda birden fazla düşmanı alt etme şansınız olacak. Bu arada "Ultimate Technique"i istediğiniz an bitirme şansınız da olacak. 
 
Ninpo
Savaşlar sırasında kendinizi iyileştirebilmenizin tek yolu Ninpo olacak. Savaş sırasında Ryu bir ejdere dönüşecek ve birilerini yiyecek (yok artık); ne kadar çok insan o kadar çok enerji :) Ninpo daha önceki oyunlarda da farklı bir şekilde vardı, ama düşmanlara saldırı şeklindeydi. Ayrıca düşmanları bu şekilde yakalamak çok zor olduğundan enerjinizi yükseltmek isterken ölme ihtimaliniz de çok fazl olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Grup Aşaması Tamamlandı! 40 Dk önce FIFA'ya Rakip Ücretsiz Futbol Oyunu UFL: NewGamePlus (Video) 43 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 3. Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce Türkçe Dil Destekli Five Night at Freddy’s: Into the Pit Duyuruldu 1 Saat önce Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler