Nintendo 2DS'in Satışları 2 Milyonu Geçti

31.01.2014 01:47 Samet Konuksal


    Nintendo'nun DS serisi el konsollarının satış rakamları açıklandı. El konsolu piyasasını domine eden Nintendo'nun daha uygun fiyata, daha kısıtlı özelliklerle sunduğu Nintendo 2DS, pek de başarılı işler yapamamış görünüyor.
 
    Gelen haberlere göre Ekim ayında piyasaya çıkan Nintendo 2DS, şimdiye kadar 2.1 milyon sattı. Yılbaşı dönemini görmüş ve fiyatı daha uygun bir konsol için bu çok fazla sayılmaz fakat yine de konsolun bir üstü Nintendo 3DS'in hem XL, hem de normal modellerinin 42.7 milyon sattığı belirtiliyor.
 
    Bir önceki nesil Nintendo DS ise 154 milyonluk satışa ulaşmış görünüyor. Yani Nintendo DS'in gelmiş geçmiş en çok satan konsol olmasına çok küçük bir adım kaldı. Zira şu an o ünvan, 155 milyonluk satışla PS2'nin elinde bulunuyor.
 
    Bu arada, Nintendo 3DS'in önemli oyunlarından Animal Crossing: New Leaf satışlarının da 7 milyonu geçtiği duyuruldu. Pokemon X&Y ise 11 milyonu geçmişti. Yani Nintendo, el konsolu cephesinde Wii U'nun zararını bir hayli karşılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 2DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler