Nintendo 3DS XL Duyuruldu! (Güncellendi)

22.06.2012 11:45 Talha Aynacı


   Geçtiğimiz aylarda pek çok kez dedikodu olarak haber olan Nintendo 3DS'in yeni modeli XL bu sabah Nintendo Direct Conference ile birlikte resmen duyuruldu. Bu yeni model 28 temmuz tarihinde Avrupa marketlerinde yer edecek.
 
 
 
   Nintendo 3DS XL, Nintendo 3DS'e göre % 90 daha büyük ekrana sahip. Üst ekranda 4.88 inclik, alt ekranda 4.18 inc genişliğilye 3DS XL, bugüne kadarki en büyük ekrana sahip Nintendo el konsolu oldu. Nintendo 3DS XL, 3DS'e göre ağır da. 3DS, 235 gramken; Nintendo 3DS XL, 336 gram olacak. Sanırız burdaki en sevindirici haber Nintendo 3DS XL'in batarya ömrüyle ilgili detayda gizli. Günümüzde pek çok taşınabilir cihazın başına dert olan batarya ömrü konusunda 3DS XL, 3DS'e göre daha başarılı. Nintendo 3DS XL'de batarya 3.5-6.5 dayanacak. Bu rakam Nintendo DS oyunlarında 6-10 saate çıkacak.
 
 
   Nintendo 3DS XL, 4 GB'lık SD kartıyla birlikte kullanıcıya sunulacak. Bilindiği gibi Nintendo 3DS, 2GB SD kart ile piyasaya sürülmüştü.
 
   Paket içeriğinde şarj aleti yer almıyor. Ancak 3DS, DSi, DS XL modellerinin şarj aleti, 3DS XL için de işlevsel olacak. Nintendo, ayrıca şarj aleti satacağını duyurusuna ekledi. Çıkışında ise 3 renk yer alacak: kırmızı, mavi ve gümüş.
 
   Kuzey Amerika'da 19 ağustos tarihinde çıkış yapacak olan konsol 199.99 $ fiyat etiketiyle raflarda yer edecek. Nintendo, Avrupa fiyatını henüz belirlemiş değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler