Nintendo 3DS'in 2013 Oyun Listesi Sızdı mı?

16.11.2012 09:09 Alkan Adakaner


      Nintendo, 3DS ile taşınabilir oyun konsolları piyasasında şu sıralar oldukça rahat bir dönem geçiyor. Bunun en büyük nedenlerinden biri de Playstation Vita satışlarının pek de iyi gitmemesi. 2013 yılında durum nasıl olur bilemiyoruz, ama konsolun gelecek yıl piyasaya çıkacak oyunlarının bir kısmı sızdı.
 
     Aşağıda bu oyunların listesini görebilirsiniz. Aslında listede daha önce duyurusu yapılmamış herhangi bir oyun bulunmuyor. Buna rağmen henüz yerelleştirileceği açıklanmayan Time Travellers, Project X Zone ve Professor Layton Vs Phoenix Wright gibi oyunların listede olması sevindirici.

      Animal Crossing: New Leaf, Monster Hunter 3 Ultimate , Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate, Fire Emblem Awakening , Luigi's Mansion: Dark Moon gibi oldukça önemli oyunlar sayesinde Nintendo taşınabilir oyun cihazları piyasasında 2013 yılında çok rahat edecek gibi görünüyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 1 Dk önce Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 25 Dk önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabı Başladı! 2 Saat önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler