Nintendo 3DS'in Maliyeti 100$

30.03.2011 14:15 Gökhan Yılmaz

     Araştırma firması IHS iSuppli'nin Gamasutra'da yayınlanan raporuna göre Nintendo'nun yeni gözde el konsolu 3DS'in maliyeti 103.25$'mış. Bu, iki yıl önce satışa sunulan Nintendo DSi'a göre %33 artış göstermiş.
 
     Rapora göre aletin en pahalı parçalarını ekranları oluşturuyor. Üst tarafta 3D görüntü verebilen ve Sharp tarafından üretilen çift ekran, alt tarafta ise dokunmatik özelliklere sahip ekranların maliyeti 34$ olarak belirtilmiş.
 
     Ürün DSi'a göre %33 daha maliyetli olmasına rağmen ağırlığı ile maliyetini geçiyor ve DSi'dan %47 daha ağır olarak karşımıza çıkıyor. Elbette tüm bu maliyeti ürünün bileşenleri oluşturmuyor; şarj aleti, kutusu, paketlemesi, stylus kalemi, kabloları ve diğer harcamalar da bu maliyetin içerisinde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Grafikleriyle Öne Çıkan Türk Yapımı Black State Neler Sunuyor? 3 Saat önce IEM Rio 2024 Turnuvası Eşleşmeleri Yapıldı! 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı 24 Eylül God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 24 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler