Nintendo: 3DS'teki Bölge Kilidi için Üzgünüz

3DS'teki bölge kilidi oyuncular için büyük bir sorun
17.11.2012 12:30 Alkan Adakaner


     Nintendo 3DS'teki bölge kilidi çok sayıda oyuncunun sinirlerini bozuyor. Özellikle sehayat eden oyuncular için bu durumun tam bir ızdıraba dönüştüğünü söyleyebiliriz. Masa üstü olarak tabir edilen konsollar anlaşılır, ama bir taşınabilir konsolda bölge kilidinin mantığı nedir? Bu tür bir konsolun ruhuna aykırı bir şey değil mi?
 
      Bir oyuncu Nintendo World'teki etkinlikte Nintendo of America başkanı Reggie Fils-Aime'e bu konuda şöyle dert yandı:
 
     "Nintendo'nun bir sonraki taşınabilir oyun konsolunu bölge kilitsiz yapabilir misiniz? Çünkü Project X Zone'a sahibim (Japonya'dan alınma) ve oynayamıyorum. Şimdi bu oyunu oynamak için 300 dolar (Japonya'dan konsol gerek) ödemem gerekecek."
 
     Nintendo of America başkanı Reggie Fils-Aime'in bu konudaki ettiği tek söz ise "Üzgünüm" oldu. Reggie sanki istemeden bir hata yapmışlarcasına sadece üzgünüm demekle yetinse de, bu konuda biraz Sony'i örnek almalarının şart olduğunu söylemeliyiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 2 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 4 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 4 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler