Nintendo Akıllı Telefon Piyasasına Girmeli mi?

Nintendo taşınabilir oyun pazarındaki gücünü kolay kolay yitirmeyecektir
11.08.2011 11:25 Alkan Adakaner


    Nintendo'nun taşınabilir oyun konsolu piyasasında ne kadar başarılı olduğu konusunda tartışmaya gerek yok. Her ne kadar 3DS beklenileni şimdilik veremese de Japon devi çok uzun yıllardır bu piyasada rakipsiz. Sony ile giriştiği ilk yarışı açık ara kazanan Nintendo'nun şimdi de karşısına akıllı telefonlar ve iOS işletim sistemini kullanan cihazlar çıktı. Peki Nintendo bu konuda ne yapmalı?
 
     Stats Investment Management’tan Masamitsu Ohki, Nintendo'nun akıllı telefon pazarına el atması gerektiğini söyledi. Akıllı telefonların endüstrideki yeni savaş alanı olduğunu söyleyen Ohki'ye göre Nintendo ya bu alana ya birşeyler satın alarak, ya da oyun geliştirerek girmeli. 
 
     The Pokemon Company "Pokemon Say Tap" ile iOS ve Android pazarına küçük bir adım atmıştı, fakat Nintendo başkanı Satoru Iwata firmasının batacak durumda olsa bile bu pazar için oyun geliştirme çabasının olmayacağını söylemişti.

     Biz de Nintendo'nun bu pazar adım atmasını beklemiyoruz, üstelik Nintendo bu pazarın kendisi için bir tehdit oluşturduğunu da düşünmüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler