Nintendo Bir Patent Davasını Daha Kazandı

14.05.2013 08:00 Alkan Adakaner


     Nintendo ve diğer büyük şirketlerin sık sık "patent hakların ihlal edildi" gibi bir gerekçeyle dava edildiğini biliyoruz. Bu davaların çok küçük bir bölümünde davacıların haklı olduklarını görüyoruz. Şimdi bir dava da benzer nedenle düştü.
 
    Washington'daki mahkeme Movita adlı bir şirketin harekete duyarlı kontrolcüler konusunda açtığı patent hakları davasında Nintendo'yu haklı buldu. Mahkemenin davacıların tek amacının Nintendo'dan para koparmak olduğunu vurgulaması da olayın ilginç yanlarından biri.
 
     Sanırım özellikle Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerde bu türden davalarla bol bol karşılaşacağız; çünkü dünyanın diğer ülkelerinin aksine burada dava açmak daha kolay.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler