Nintendo Bir Patent İhlâli Davasını Daha Kazandı

20.05.2014 13:24 Tunahan Safdır

 
   Şubat ayında Wall Wireless LLC tarafından, kendi kablosuz ağ haberleşme teknolojilerinin Nintendo DS ve DSi'da kullanıldığı gerekçesiyle başlatılan hukuki süreç, Japonya Patent Ofisi ve Amerika Patent ve Marka Ofisi'nin aynı yöndeki kararlarıyla Nintendo lehine sonuçlandı.
 
   Nintendo of America Başkan Yardımcısı Richard Medway konu ile ilgili açıklamasında karardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 
   Geçtiğimiz günlerde de Philips tarafından patent ihlâli yaptığı iddia edilen Nintendo için bu süreç ilk defa yaşanmıyor. Daha önce de böyle bir hukuksal süreçle karşılaşan ve kazanan taraf olarak ayrılan Nintendo, bir başka patent ihlâli davasında daha böylece kazanan taraf olmuş oldu. Philips tarafından başlatılan hukuki süreç ise halen devam etmekte.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler