Nintendo: Bu Yıl DS Satmaya Devam Edeceğiz

26.04.2013 18:36 Alkan Adakaner


    Nintendo kısa bir süre önce Nintendo DS'in satışlarını durdurduğunu açıklamıştı. 150 milyondan fazla satarak tüm zamanların en çok satan konsollarından biri olan DS'in üretiminin durması üzücü, ama satışlar devam edecek.
 
     Nintendo İngiltere'den yapılan açıklamaya göre bu yıl Nintendo DS satışları devam edecek. Buna karşın DS firmanın ana gelir kaynaklarından biri olarak görülmeyeceği için, herhangi bir satış beklentisi ise açıklanmayacak.
 
     Mükemmel oyun kütüphanesi ile oyuncuların gönlünde taht kuran Nintendo DS'in üretimi durdu, ama şu sıralar 3DS için açıklanan oyunlar ve konsola olan ilgi Nintendocuları memnun etmeye yetiyor. Ayrıca 3DS'in DS oyunlarını da çalıştırdığını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler