Nintendo, Eternal Darkness İsim Hakları için Kayıt Yaptırdı

26.12.2016 14:10 Gazali Çetinkaya

 
   2002 yılında Nintendo, Silicon Knights'ın geliştirici koltuğunda olduğu Eternal Darkness: Sanity's Requiem oyununu piyasaya sunmuştu. Psikolojik korku aksiyon macera türündeki oyunun Nintendo 64'e çıkması planlanmış ancak GameCube'e çıkmıştı.
 
   Geçtiğimiz günlerde de Nintendo, Eternal Darkness isim hakları için Amerika Birleşik Devletleri üzerinden yeni bir kayıt yaptırdı. Bu kayıt yapılmasının ardından da akıllara hemen GameCube Virtual Console desteği geldi.
 
   Hatırlarsanız Eurogamer bu ayın başlarında paylaştığı bir haberinde -3 ayrı kaynaktan doğrulattığı bilgiye göre- Nintendo Switch'in GameCube Virtual Consol desteğine sahip olacağını yazmıştı. Şimd ise GameCube için çıkmış Eternal Darkness'ın tekrar kayıt ettirilmesi Eurogamer'ın bu haberini güçlendirdi. 
 
   Daha öncesinde de Nintendo, Wave Race isim hakları için kayıt yaptırmıştı. Serinin Wave Race: Blue Storm adlı oyunu 2001'de GameCube için çıkmıştı.
 
   Her zaman olduğu gibi Nintendo tarafından resmi bir açıklama yok.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler