Nintendo Gelecekte Daha Fazla Yeni IP Oluşturmayı Planlıyor

12.04.2021 00:37 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo uzun yıllardır mevcut serileri için yeni oyunlar piyasaya sunma stratejisini izliyor. Son zamanlardaki en büyük yeni markalarından biri 2015'te çıkan Splatoon. Onun da üçüncü oyunu 2022'de gelecek.

Nikkei ile konuşan Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa gelecekte yeni IP'ler oluşturmayı planladıklarını açıkladı.
 
"Evlerimizde daha fazla zaman geçirdikçe, eğlence için tercih edebileceğimiz kalite seçeneklerin sayısı git gide artıyor. Sınırlı boş zamanlarında bizim oyunlarımızı oynamayı tercih edenler için oyunlarımızın enteresan olması gerekiyor. Rekabet dişli ve bu durumu hafife almıyoruz. Sürekli olarak yeni fikirler bulmaya çalışıyoruz ve istifade edebileceğimiz şeyler için araştırmalar yapıyoruz. Gelecekte sadece Mario ile Zelda gibi tutmuş serilerimiz üzerinde değil aynı zamanda yeni oyunlar ve yeni seriler üzerinde de çalışmak istiyoruz."
 
Shuntaro Furukawa ayrıca yeni konsollar için de sürekli olarak fikirler düşündüklerini belirtti.
 
"Yeni konsollar için sürekli olarak fikirler düşünüyoruz ancak bunların pek çoğu maliyet veya teknolojinin sınırları gibi nedenlerden dolayı uygulanabilir olmayan fikirler. Gelecekte bu fikirlerden herhangi biri uygulanabilir hale gelirse diye gelişen teknolojiye çok fazla kaynak ayırıyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 44 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler