Nintendo, Harry Potter'ın Oyununu Yapmak İstemiş

09.02.2015 14:32 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun kitap ve film uyarlamalarından genellikle uzak durduğunu görürüz. Buna karşın kitap ve filmleriyle çok popüler bir yapım olan Harry Potter, Nintendo'nun uzun süre düşündüğü bir isimmiş.
 
    Unseen64'te yer alan raporlara göre Nintendo Amerika'nın NST stüdyoları 1998 yılında Harry Potter'ın oyununu geliştirmek için ilk adımı atmış. İlk olarak Nintendo 64 için düşünülen oyun bir türlü geliştirilemeyince ertelenip daha sonra Gameboy ve Gamecube için de düşünülmüş.
 
    Nintendo'nun geç kalmasıyla  Disney, Universal ve Warner Bros Harry Potter'ın kaymağını yerken daha sonra seri Electronic Arts'ın çatısı altına girmiş. Yani Nintendo büyük bir fırsatı kaçırmış diyebiliriz.
 
    Aşağıda Nintendo'nun Harry Potter için hazırladığı bazı sanatsal çalışmaları görmeniz mümkün. Açıkçası Nintendo tarafından geliştirilen bir Harry Potter oyununun heyecan verici olduğunu inkar etmek mümkün değil.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler