Nintendo, Nintendo 2DS'i Duyurdu!

28.08.2013 19:04 Samet Konuksal


    Nintendo'nun sevilen el konsolu Nintendo 3DS adına yepyeni bir model duyurusu yapıldı. Nintendo, Nintendo 2DS'i duyurdu!
 
    Yapılan açıklamalara göre Nintendo 2DS, Nintendo 3DS'in yaptığı bütün her şeyi yapabilecek. Nintendo 2DS'in tek eksiği, oyunları üç boyutlu oynatma konusunda ortaya çıkıyor. Kimi kesim tarafından pek de gerekli bulunmayan Nintendo 3DS'in 3D özelliği, Nintendo 2DS'te yer almıyor. Ancak yine de Nintendo 2DS'te çift ekran özelliği ve online özellikler aynen yer bulunuyor.
 
    Nintendo 3DS ve Nintendo DS'in aksine katlanabilir olmayan Nintendo 2DS, 129.99 dolardan satışa çıkacak. Ayrıca 2DS, 4 GB'lık bir hafıza kartıyla birlikte sunulacak. Konsolun bu fiyatı Nintendo 3DS'in normal modelinden 40 dolar, XL modelinden de 70 dolar ucuz olarak karşımıza çıkıyor. Nintendo 2DS, Amerika'da Pokemon X & Y'nin çıkışıyla birlikte yani 12 Ekim'de satışa sunulacak. Konsolun Avrupa'ya geliş tarihi henüz belli değil.
  
Konsol için yayınlanan ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 2DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler