Nintendo, Other M'in Satışlarından Memnun Değil

13.11.2010 12:19 Alkan Adakaner


 
    Retro Studios'un geliştirdiği mükemmel Metroid Prime serisinden sonra Nintendo seride farklı bir yol izleyerek Metroid Other M'i duyurmuştu. Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın geliştiricisinin ellerine teslim edilen Metroid Other M de genel olarak olumlu yorumlar almıştı.
 
    Oyun otoritelerinden yüksek puanlar alan, oyuncuların da genel olarak beğendiği Metroid Other M'in satışları ise şu ana kadar beklendiği gibi değil. VGchartz verilerine göre oyun Amerika'da 385 bin, Japonya'da 78 bin, Avrupa'da ise 91 bin adet sattı. 
 
     Nintendo Amerika başkanı Reggie, Metroid Other M'in bu kadar olumlu değerlendirilip satışlarının az olmasına şaşırmış. Başkan, bu oyunun en azından milyonlu rakamlara ulaşması gerektiğini düşünüyor.
 
     Bildiğiniz gibi Other M'de Samus'un geçmişi ile ilgili bir çok bilgiye ulaşmıştık. Ayrıca Samus'un seslendirmesinin yapılması ve biraz da olsa gizemini kaybetmesi oyuncuların farklı tepkilerine yola açmıştı.
 
    Düşük satış rakamlarının Metroid Other M'deki Samus'un tasviri ile ilgisi olmadığını düşünen Reggie, oyunun tarzı nedeniyle de az sattığını düşünmediğini söyledi. Peki bu oyun neden az sattı? Bunu Reggie de hala çözebilmiş değil.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid: Other M Platformlar: Wii Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler