Nintendo Oyunlarının Satışları (Nisan-Aralık 2010)

Professor Layton and the Unwound Future oldukça kaliteli bir oyundu
28.01.2011 21:41 Alkan Adakaner


     Bugünkü bir haberimizde Dragon Quest IX'un Avrupa ve Amerika'da 1.02 milyon sattığını bildirmiştik; Nintendo diğer önemli yapımlarının da satış rakamlarını açıkladı. Nisan - Aralık 2010 tarihleri arasında firmanın önem verdiği oyunlar oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmış.
 
     Nintendo'nun açıklamasına göre Professor Layton and the Unwound Future 1.9 milyon, Kirby’s Epic Yarn 1.4 milyon, Donkey Kong Country Returns 4.21 milyon, Pokemon Black and White 5.3 milyon ve Super Mario Galaxy 2 de 6.2 milyon adet sattı.

     Açıklanan satış rakamları arasında özellikle Retro Studios tarafından geliştirilen Donkey Kong: Country Returns'ün başarısı dikkat çekici. Metroid Prime ile bir klasiği canlandıran geliştirici stüdyo, Donkey Kong'a da resmen hayat verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 1 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 4 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler