Nintendo Power İnceleme Notları

30.06.2010 12:30 Alkan Adakaner


 
     Nintendo yaz mevsiminde önemli oyunlarla platformlarını şenlendirmeye devam ediyor. Bu oyunlar arasında merakla beklenen Sin and Punishment: Star Successor ve Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies da var.

     Tarafsız inceleme notları ile büyük saygınlık kazanan Nintendo Power da bu önemli oyunların da aralarında bulunduğu bazı oyunları inceledi. Sin and Punishment  ve Dragon Quest IX beklendiği gibi yüksek puanlar almayı başardı. (Sin& Punishment IGN'den 9.2 puan aldı)

     İncelenen oyunlar arasına vasatın altında bir yapım bulunmaması ise sevindirici. Bir film oyunu olan Toy Story 3 de iyi puanlara layık görüldü ve filmin adını kullanan kötü bir oyun olmadığını kanıtladı.
 
Sin and Punishment: Star Successor (Wii) – 9.0
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies (DS) – 9.0
Toy Story 3: The Video Game (Wii) – 7.5
Puzzle Quest 2 (DS) – 7.5
Tournament of Legends (Wii) – 7.0
The Last Airbender (DS) – 7.5
The Last Airbender (Wii) – 6.0
Lego Harry Potter: Years 1-4 (Wii) – 7.5
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sin & Punishment: Star Successor Platformlar: Wii Geliştirici: Treasure Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler