Treasure Yeni Bir Aksiyon Oyunu Üzerinde Çalışıyor

03.08.2010 09:44 Alkan Adakaner


 
     Uzun süredir oyun dünyasında olan ve genellikle shooter oyunlar ile karşımıza çıkan Treasure yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladı.
 
     Ikaruga, Astro Boy: Omega Factor gibi oyunlarla kalbimizi kazanan Treasure son olarak bir kaç hafta önce piyasaya çıkan Sin & Punishment 2 ile de büyük başarı toplamıştı.
 
     Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre "3D aksiyon shooter" oyunu için programcılar aranıyormuş. Bu da bir yapımın çalışmalarına henüz başlandığı yönünde yorumlanabilir. Her ne kadar Treasure multiplatform olarak çalışsa da 3DS'e bir oyun geliştirmeleri hiç de sürpriz olmazdı. Firmanın daha önce farklı platformlarda çalışmayı sevdiğine şahit olmuştuk.
 
kaynak     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sin & Punishment: Star Successor Platformlar: Wii Geliştirici: Treasure Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler