Nintendo Server'ları da Saldırıya Uğradı

Nintendo'nun müşteri ilişkilerine ne kadar çok önem verdiğini biliyoruz. Onları başarılı kılan etmenlerden birisi de bu.
06.06.2011 10:08 Alkan Adakaner


    Playstation Network ve Sony Online Entertainment'e yapılan saldırıların Sony'e ne kadar zarar verdiğini bir süredir duyuyoruz. Kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalınması Sony'e olan güveni de sarsmıştı. Şimdi benzer saldırılar da Nintendo'ya karşı yapılıyor.
 
    Bir hacker grubu Nintendo Amerika'nın server'larına saldırdı. Neyse ki bu saldırı Nintendo'ya bir zarar veremedi. Zaten Nintendo tarafından yapılan açıklamada "herhangi bir kişisel bilginin sızması söz konusu değildir" sözlerine yer verildi.
 
    Sony'e yapılan saldırıdan sonra ortaya iştahı kabarık çok sayıda hacker grubunun çıktığına eminiz. Buna karşın Nintendo ve Microsoft da bu saldırılar sonrası güvenliklerini arttırmış olmalılar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 3 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 6 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 8 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler