Nintendo Switch Çıkışında İnternet Tarayıcısı Desteklemeyecek

09.02.2017 05:51 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo'nun yeni gelecek ev konsolu Nintendo Switch çıkış yaptığında internet tarayıcısına sahip olmayacak. Nintendo başkanı Tatsumi Kimishima gerçekleştirdiği bir röportaj esnasında doğruladı. 
 
"Tüm çabalarımız Nintendo Switch'i inanılmaz bir video oyun platformu haline getirme yönünde olduğundan dolayı, konsol internet tarayıcısı desteklemeyecek, en azından çıkışında." 
 
   Geçtiğimiz ay Switch'in çıkışında Netflix, Amazon, Hulu ve HBO Go gibi video-streaming servislerinin de desteklenmeyeceği haberi ortaya çıkmıştı. Sebep ise aynı.
 
"Tüm çabalarımız, Nintendo Switch sistemini inanılmaz bir özel video oyun platformu haline getirme yönünde oldu, bu nedenle Nintendo Switch piyasaya sunulduğunda herhangi bir video-streaming servisini desteklemeyecek. Ancak, gelecekte yapılacak bir güncelleme ile video-streaming servisleri için destek düşünülüyor."
 
   Nintendo Switch 3 Mart tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler