Nintendo Switch Lite Amazon'da Ön Siparişe Açıldı

30.07.2019 20:28 Gazali Çetinkaya

 
20 Eylül 2019'da sarı, gri ve turkuaz renk seçenekleriyle $199 fiyattan çıkış yapacak Nintendo Switch Lite Amazon'da ön siparişe açıldı.

Sarı amzn.to/32i5dIR
Gri amzn.to/32tUqvo
Turkuaz amzn.to/32nQ4WH
 
Daha önce detaylandırıldığı üzere, Nintendo Switch Lite sadece taşınabilir mod için tasarlandı. TV modunda veya tablet modunda kullanmak mümkün olmayacak. Kontrolcüler cihaza bağlı olup Joy-Con'lar gibi çıkarılmayacak. Ayrıca IR Motion Camera ve HD rumble özellikleri de yeni modelde bulunmayacak. Lite modelin ekran boyutu 5.5 inch, ağırlığı 276 gram ve pil süresi de ortalama olarak 3 - 7 saat arasında.

Konsolun Türkiye fiyatı henüz belli değil.
 
Nintendo Switch Lite'ın yanı sıra yeni Nintendo Switch modeli de yolda. Yeni HAC-001(-01) Nintendo Switch modelinde sadece pil süresi iyileştirilecek. Bunun dışında orijinal model ile aynı ve fiyatı da $299. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler