Nintendo Switch Online Servisinin 10 Milyondan Fazla Abonesi Var

08.07.2019 00:54 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, çevrimiçi abonelik servisi Nintendo Switch Online'ın 10 milyondan fazla aboneye ulaştığını duyurdu.

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa: "Nintendo Switch Online abone sayısı, servisin geçen sene Eylül ayında çıkış yapmasından bu yana düzenli bir şekilde arttı ve şimdi de 10 milyon hesabı aştı."

Shuntaro Furukawa ayrıca servisin geleceği hakkında şu yorumu yaptı: "Gelecekte bu tür hizmetleri daha da zenginleştirmemiz gerektiğine inanıyoruz. Nintendo'nun politikası, gelecekte işimizi büyütürken sunduğumuz her bir ürünün abonelik modeline uygun olup olmadığını göz önünde bulundurmaktır."
 
Nintendo Switch Online çevrimiçi oynama, her ay eklenen ücretsiz Nintendo Entertainment System oyunları, kayıt dosyası bulut yedekleme, akıllı telefon uygulaması Nintendo Switch Online App ve Nintendo eShop için özel teklifler sunuyor.
 
Bir aylık abonelik $3.99 USD, üç aylık abonelik $7.99 USD ve 12 aylık abonelik $19.99 USD. 12 aylık aile aboneliği ise $34.99 USD. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler