Nintendo Switch Toys R Us Üzerinde Listelendi, Muhtemel Fiyatı Göründü (Güncelleme)

14.11.2016 09:55 Gazali Çetinkaya

 
   Güncelleme: LetsPlayVideoGames'in haberine göre Birleşik Krallık üzerinde bulunan GAME adlı perakendeci Nintendo Switch'in iki ayrı paket şeklinde satılacağını rapor etti. Bunlardan ilki basic model £199.99, ikincisi premium model ise £249.99 şeklinde fiyatlandırılmış. Premium modelde oyun ve daha geniş depolama alanı bulunuyormuş. Bu fiyatları dolara çevirdiğimizde basic model $250 ve premium model ise $300 oluyor.
 
   Orijinal Haber: Nintendo'nun merakla beklenen yeni konsolu Switch, 20 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılmış ancak bildiğiniz üzere fiyat bilgisi verilmemişti. Toys R Us Kanada'nın Nintendo Switch'i listemesiyle birlikte konsolun muhtemel fiyatı ortaya çıktı.
 
   Toys R Us Kanada tarafından yapılan listemeye göre de Nintendo Switch'in yer tutucu yani placeholder fiyatı 329.99 Kanada doları olarak belirlenmiş. Bunu Amerikan dolarına çevirdiğimizde ise 243 dolar gibi bir fiyat yapıyor. Eğer Nintendo Switch'in yer tutucu (placeholder) fiyatı kullanıcıya sunulacak olan fiyat olarak belirlenirse konsol muhtemelen 249.99 euro/dolar fiyatına sahip olacaktır. 
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında çıkış yapacak ve konsolun resmi fiyatını da ocak ayında yapılacak bir sunumla net olarak öğreneceğiz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler