Nintendo Switch XL Bu Yıl Çıkmayacak

11.07.2019 10:49 Gazali Çetinkaya

 
Başlangıçta resmi olmasa da Nintendo'nun biri daha ucuz diğeri de güncellenmiş versiyon olmak üzere iki yeni Switch modeli üzerinde çalıştığı uzun zamandır biliniyordu.

Bunlardan ilki Nintendo Switch Lite dün duyuruldu ve Nintendo Amerika başkanı Doug Bowser da Nintendo Switch Lite'ın şu anda yolda olan tek revizyon olduğunu ve güncellenmiş versiyonun henüz gelmeyeceğini doğruladı.

CNET'in haberine göre "Switch Lite bu tatil döneminde çıkacak tek yeni Nintendo Switch donanımı. Bowser'ın söylediği üzere, daha büyük Switch şu anda bir üst modele geçmeyecek."
 
Sadece taşınabilir mod için tasarlanmış olan Nintendo Switch Lite 20 Eylül 2019'da sarı, gri ve turkuaz renk seçenekleriyle $199 fiyattan satışa sunulacak. TV modunda veya tablet modunda kullanmak mümkün olmayacak. Kontrolcüler cihaza bağlı olup Joy-Con'lar gibi çıkarılmayacak. Ayrıca IR Motion Camera ve HD rumble özellikleri de yeni modelde bulunmayacak. Lite modelin ekran boyutu 5.5 inch, ağırlığı 276 gram ve pil süresi de ortalama olarak 3 - 7 saat arasında.  Orijinal model ile Lite modelin özelliklerinin karşılaştırıldığı web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler