Nintendo Switch'in Yeni Versiyonunda 5G Olabilir

08.07.2019 18:58 Nursema Emre

 
Yeni nesil konsollara adım adım yaklaştığımız şu günlerde Nintendo da bu yarıştan geri kalmak istememiş olacak ki yeni dönemde piyasaya süreceği konsollarda büyük bir yeniliğe gidecek. 
 
Nintendo Swtich kullanıcıları konsolun en temel kullanış özelliği olan mobiliteye her daim ihtiyaç duyuyorlar. Kullanıcıların bulunduğu yere ve konuma göre zaman zaman bekleme süreleri artıyor ve hücresel bağlantı sorunları oluşabiliyor.
 
Son gelen bilgilere göre Nintendo, 2017 yılında piyasaya sürdüğü Switch için yeni dönemde 5G teknolojisi kullanmak için çalışmalara başlamış durumda. Nitekim yeni nesil oyuncular giderek daha fazla hızlı ve kolay oyunlara erişim sağlamak istiyorlar.
 
Elbette bu yenilik konsolun maliyetini de kayda değer bir biçimde artırmış olacak. Bu sebeple Switch için kısa dönemde bu tür bir yeniliğe gidilip gidilmeyeceği büyük bir merak konusu.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 27 Dk önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler