"Nintendo Üçüncü Parti Geliştiricilerin Desteği için Büyük Bir Çaba Gösteriyor"

30.11.2016 01:23 Gazali Çetinkaya

 
 
   Rockstar Games ve 2K Games'i bünyesinde barındıran Take-Two firmasının patronu Karl Slatoff, bugün gerçekleşen Credit Suisse 2016 Annual Technology konferansı esnasında Nintendo'nun yenilikçi konsolu Switch hakkında kısaca bir yorum yaptı.
 
    Karl Slatoff açıklamasında Nintendo'nun üçüncü parti geliştirici firmaların desteğini alma konusunda büyük çabalar sergilediğini belirtti. Karl Slatoff açıklamasında şu sözleri söyledi:
 
 "Nintendo üçüncü parti firmaların desteği için büyük bir çaba gösteriyor. Switch konusunda oldukça iyimseriz, ancak bugün belirli bir duyurumuz yok."
 
   Nintendo ile Take-Two, Switch'in tanıtım videosunda NBA 2K17 oyununda iş birliği yapmıştı. Umarız NBA 2K17 konsolun çıkış oyunlarından birisi olur ve Take-Two cephesinden de Switch için daha fazla oyun desteği görürüz. 
 
   Nintendo'nun hem ev hem de el konsolu olma özelliği taşıyacak konsolu Switch, 2017 yılının mart ayında çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler