Nintendo, Wii Mini Duyurusuna Hazırlanıyor

Wii Mini güzel bir tasarıma sahip olursa beğeni toplayabilir
24.11.2012 09:59 Alkan Adakaner


     Nintendo, Wii U adlı yeni konsolunu Kuzey Amerika'da kısa bir süre önce piyasaya çıkardı. Bu konsol gelecek hafta Avrupa kıtasında da satışa çıkacak. Firmanın bir önceki konsolu Wii ise farklı bir tasarıma bürünecek gibi görünüyor.
 
     Söylentilere göre Nintendo, "Wii mini" adlı bu konsolu 7 Aralık'ta tanıtacak. Daha küçük boyutta olacak bu konsolun Sensor Bar, Nunchuk ve Wii Remote Plus ile geleceği söyleniyor. Fiyatının ise daha düşük olma ihtimali yüksek.
 
      Bu konsolun tasarımında ne gibi değişikliklerin olacağı bilinmiyor, ama dünya çapında 100 milyona yakın Wii satıldığını biliyoruz. Eğer Wii Mini tasarımı ile ilgi çekerse bu rakam daha üst düzeylere rahatlıkla çıkacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 30 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler