Nintendo, Wii Mini'yi Duyurdu

27.11.2012 16:08 Tunahan Başol

     İlk olarak bir söylenti olarak karşımıza çıkan Wii Mini, geçtiğimiz saatlerde Best Buy'ın Kanada sitesinde gözükmüştü. Bu durumun ardından kesin gözüyle bakılan Wii Mini, sonunda resmi olarak duyuruldu.
 
     7 Aralık tarihinde, 99$ fiyat etiketiyle Kanada'ya özel olarak çıkışını yapacak olan konsol, siyah ve kırmızı renkli kasasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kutulu olarak piyasaya çıkan 1400'e yakın Wii oyununun tamamını oynatabilecek olan konsol, internete bağlanamıyor ve GameCube oyunlarına da çalıştıramıyor. Konsolun kutusundan kırmızı renkli Wii Remote Plus ve Nunchuk çıkıyor. Bunların haricinde tüm Wii kontrolcülerine de destek sunuluyor.
 
     Wii Mini yalnızca tatil dönemi için Kanada'ya özel olarak üretildiğinden, ona sahip olmak için çok sınırlı bir süreye sahipsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler